Az üzleti életben elengedhetetlen egy jó laptop. Én megtaláltam a legjobbat és azóta sem akarok megválni tőle.

Egy jó laptop igazi kincs. Nekem egy, az országban még elég ismeretlen modellem van, nincsen rajta magyar billentyű kiosztás, de már nagyon megszoktam, nem váltanám le. Minden pont olyan, amilyet szeretnék, van benne intelligens asszisztens, minden program elfut rajta, amire a munkám során, vagy csak magán céllal használok. Nem okoz gondot a táblázatok kezelése, elég nagy a képernyője, de a méreteit tekintve is tökéletes, ugyanis elég könnyű ahhoz, hogy magammal tudjam vinni akárhova megyek.

Sajnos elég ügyetlen vagyok, így egyik reggel, mikor éppen az e-mailjeimet nézegettem a reggeli kávém mellett, mikor felálltam, belerúgtam az asztalba, a kávém pedig belefolyt a gépbe. Természetesen szidtam magamat, hiszen egy nagyon jó, de nagyon drága laptopról van szó.

Semmiképpen sem volt opció, hogy újat vegyek egy ilyen, viszonylag gyakori baleset után. Inkább utána néztem az interneten, hogy hol van olyan laptop szerviz, ahova el tudom vinni a gépemet és nagy valószínűséggel meg is tudják csinálni nekem.

Szégyelltem magamat, hogy ennyire nem tudok vigyázni a számomra tökéletes gépre.

Beírtam, hogy laptop szervíz budapest és reménykedtem, hogy találok olyan helyet, ahol ennyire ritka gépekkel is foglalkoznak. Egyébként egy Xiaomi gépem van, nehéz hozzá alkatrészt szerezni, mivel nagyon ritka.

El is vittem egy helyre, ahol leráztak azzal, hogy nem tudnak mit kezdeni a Xiaomival, mert nagyon eláztattam, lehet, hogy cserélni is kell benne valamit.

Már három üzletet is végig jártam, mire sikerült egy olyat találnom, ami márka független és nem hajtottak el azzal az indokkal, hogy nagyon ritka a laptopom és nem értenek hozzá, vagy nem tudnak vele mit kezdeni.

A pcmentor.hu oldalon néztem meg, hogy mivel is foglalkoznak itt, ez egy márkafüggetlen szerviz, és tényleg nem küldtek el. Megnézték, hogy mi a baja, hogy mit tehetnek vele és meg is tisztították a ragacsos kávétól az egészet. Nagyon megnyugodtam, mikor hibátlan állapotban visszakaptam a laptopomat, hiszen nem kell újat vennem és folytathatom a munkát tovább a kedvenc laptopomon.

A pcmentor megmentett, tényleg sikeresen megjavították a laptopomat.