Mindig is spórolós gyerek voltam

Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, egyvalamit biztosan meg kell állapítanom magamról. Mindig is nagyon érdekelt a pénz. No persze nem úgy, hogy mire lehet elkölteni. Az osztálytársaim többsége mindig azon morfondírozott, mit fog a legközelebb venni a zsebpénzéből. Általában havi vagy heti rendszerességgel kaptak valamennyi pénzt a szüleiktől. Különösebben nem kellett megdolgozni érte, jó jegyért vagy megfelelő magaviseletért már bezsebelhették a heti vagy havi adagot. Aztán olyan osztálytársam is volt, aki még ennyire sem tudta értelmezni a pénz fogalmát, sem az értékét nem érezte. Egészen egyszerűen minden héten elköltötte a büfében a kapott kvótát valamilyen édességre. Így ezekkel a gyerekekkel nem igazán tudtam megértetni magam, sokan önzőnek vagy irigynek gondoltak a viselkedésem miatt. Pedig engem egészen egyszerűen más fából faragtak.

Az iskolában hozott érdemjegyekért cserébe, vagy a félévi ötös szorgalom és ötös magatartás jutalmaként én is kaptam pénzt a szüleimtől. De korán megtanították nekem, hogy ők ezért a pénzért mennyit dolgoznak, így az én lelkiismeretemre azt is rákötötték, hogy ezt a pénzt jól hasznosítsam. Ha nagyon szerettem volna valamit, akkor annak nem az volt a módja, hogy szóltam nekik, és ők megvették a részemre, hanem össze kellett spórolnom azt a zsebpénzemből. Ezért nagyon sok időt töltöttem el azzal, hogy számolgattam a már összegyűlt összeget. És nagyon vigyáztam is rá, hogy bizony az én pénzemhez ne érjen hozzá senki! A tulajdon mint olyan viszonylag hamar megfogalmazódott bennem, mekkora érték. Emlékszem, a ceruzáimat, a játékaimat sem szívesen adtam kölcsön senkinek. Emiatt aztán nem is sikerült sok barátot magam köré gyűjtenem az iskolában.

Számomra megszokott, hogy a fogamhoz verem a garast

Később az életben aztán mégis ez a pénzhez fűződő különös viszonyom vitt tovább. Üzletembernek álltam ugyanis, befektetésekkel foglalkozom, és ma már sikeres vállalkozásomból tartom fenn magam. De nem csak a szakma, hanem a hétköznapi élet során is fontos szereppel bír a számomra a pénz, különösen a spórolás, a megtakarítás. Így aztán előszeretettel gyűjtök mindenféle kupont és bújom az akciós újságokat is. Mindig tudom, mi hol van leárazva, miért hova érdemes elmenni, hogy az adott terméket a lehető legjobb minőségben, de az elérhető legjobb áron tudjam beszerezni. Így vagyok a lakberendezéssel is. Nemrég felújítottam a lakásomat, és többek között a régi, még nagymamám korabeli, mára már nem igazán használható vagy szalonképes bútorokat is kidobásra ítéltem. Jelenleg pedig szeretnék olyan bútort találni, amely megfelel az ízlésemnek, megfelelő minőségű, de nem kell rá indokolatlanul többet költenem, mint amennyit megér.

Így aztán nagyon megörültem neki, amikor az egyik ismerősöm felhívta a figyelmem arra, hogy létezik egy bútor webáruház akciós újság. Azt mondta, mivel hallotta tőlem, hogy épp a bútorvásárlás fázisába érkeztem a felújítást követően, így rögtön rám gondolt, amikor a figyelmébe ajánlották az oldalt. Gyorsan fel is mentem az ajánlott weboldalra, az ismerősöm ugyanis nagyon kíváncsivá tett. Egyáltalán mit takar az a fogalom, hogy bútor webáruház akciós újság? Amikor azonban felmentem az oldalra, megértettem az összefüggést. Az akcioleso.hu ugyanis nagyon szépen összegyűjtötte a kiválasztott bútoráruház akcióit. A kiválasztott bútoráruház pedig nem más, mint a Möbelix, amelyet egyébként is nagyon szeretek a bútor piacon. Az oldalon volt is lehetőségem röviden olvasni erről a bútor áruházról. Mint kiderült, a Möbelix nagyon kedvelt áruházlánc Magyarországon, így nem én vagyok az egyetlen, aki meg vagyok elégedve a termékeikkel.

bútor webáruház akciós újság
Felejtsétek el a magazinokat! Az akcióleső felületén már online is elérhetők a Möbelix bútor webáruház akciói!

Bútor webáruház akciós újsággal gyerekjáték a spórolás!

A Möbelixnél ugyanis a minőség az első, de az ár nem az utolsó! A bútor áruház közvetlenül a gyártóktól szerzi be a portékáját, így aztán jelentősen alacsonyabban tudja tartani a továbbértékesítés költségét. Ráadásul azáltal, hogy közvetlenül a gyártóval áll kapcsolatban, rögtön a raktárába tudja szállíttatni a termékeket, így azok gyorsabban készletre is kerülnek. De beszéljünk most az árakról és hogy mindez hogy kapcsolódik a bútor webáruház akciós újsághoz. Ez az internetes felület ugyanis gyakorlatilag azt csinálja, hogy a Möbelix akcióit online felületen is elérhetővé teszi. Ezzel tulajdonképpen sokkal inkább hozzáférhetővé teszi a Möbelixél fellelhető akciókat, hiszen nem kell kajtatnunk az akciós újságért. Ezeket a kedvezményeket így bárki meg tudja nézni, nem szükséges hozzá, hogy valahonnan papír alapon is beszerezze az újságot.

Másrészről pedig az oldalon keresztül nyomon lehet követni a Möbelix minden akcióját. A bútor webáruház akciós újságban megtalálhatóak az éppen aktuális akciók is, de vissza lehet lapozni az archívumba is. Az archívumból pedig előkereshetőek az elmúlt hetek, hónapok akciói is a Möbelixnél. Aki kicsit furmányos, akár arra is vállalkozhat, hogy megpróbálja kitalálni, mi a Möbelixnél meghirdetett akciók alapja. Szezonálisan mely termékcsoportokat válogatják be az aktuális akciók közé, és miért éppen azokat? Ha az ember megpróbálja megkeresni a logikát az árképzésben, nagy segítségére lehet, hogy vissza tudja keresni az elmúlt időszak akcióit is a bútor webáruház akciós újságokban. Így ha valamire nagyon vágyakozik, akkor akár még azt is megteszi, hogy várakozó álláspontot hirdet. És egészen egyszerűen megvárja, amíg az adott termék akciós áron kaphatóvá válik, hogy aztán még kedvezőbb áron juthasson hozzá.

Ezt az akciót keresem a Möbelixnél

Én egy sarokkanapét és egy ruhásszekrényt várok nagyon, hogy akciós áron elérhető legyen a Möbelixnél. A bútor webáruház akciós újság segítségével most hétről hétre rápillanthatok az éppen aktuális akciókra, és online is átlapozhatom az akciós újságot. Nekem ez nagy segítség, ráadásul még az is megeshet, hogy ha az éppen áhított bútorokra nem is találom meg az akciót, de talán beleszeretek egyéb, leértékelt termékbe. Így aztán az is előfordulhat, hogy végül másik típusú sarokkanapéra vagy szekrényre fogok beruházni, ha azt látom, hogy a bútor webáruház akciós újságban ezt hirdették meg kedvezményes áron. Pofon egyszerűnek hangzik, nem? Én amióta rátaláltam erre a weboldalra, már nem csak a Möbelix, de egyéb bútor webáruházak akcióit is nyomon követem. Az oldalon ugyanis meg lehet találni például az IKEA, a Bauhaus, vagy a Mömax akciós készletét is.

Sőt, mi több, mióta rátaláltam az oldalra, nem győzöm az ismerőseim körében is lépten-nyomon ajánlgatni ezt a nagyszerű akcióleső lehetőséget! Van azért egy pár hozzám hasonló alak az ismeretségi körében, aki szintén szereti a fogához verni a garast. Az ilyen típusú embereknek, mint mi vagyunk, valóságos megváltás e a weboldal. ne habozzatok ti sem, keressétek fel minél előbb a fantasztikus akciókért!