Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én az üzleti életben fogom megvetni a lábam. Világ életemben fodrásznak szerettem volna tanulni, de egyszer egy ingatlanügynök tartott az iskolánkban előadást. Ahogy hallgattam, tudtam, hogy ez a pálya nekem is megfelelne, és ebben fogom meglelni végül a hivatásomat. Már célirányosan erre készültem, és nagy álmom vált valóra, mikor végül sikerült az üzleti élet ezen területén elhelyezkednem. A szüleim mindig is féltettek, hiszen a környékünkön ez egy főként férfiak által dominált terület, és attól tartottak, hogy nőként nehéz helyzetbe kerülnék. Én nem aggódtam emiatt, tudtam, hogy ki fogok tudni állni magamért, és nem fognak tudni elnyomni csak azért, mert nő vagyok. Végül így is lett, és anya és apa is nagyon büszkék voltak rám.

Megfigyeltem, hogy üzletasszonyként hajlamos vagyok inkább a nagyobb dolgokra koncentrálni, és a mindennapi apró dolgokat figyelmen kívül hagyni. Ingatlanosként nem tagadhatom meg önmagam, nagy figyelmet fordítottam a házra, amit végül megvásároltam magamnak, de az apróbb teendőket figyelmen kívül hagytam. Gondolok itt például a kamrámra, ami a konyha mellett van. Nagyon hasznos kis helyiség, mert sok mindent tudok itt tárolni, amit alapvetően nem szeretnék a konyhában, és így elég sok helyet tudok megspórolni. Igen ám, de amikor beköltöztem, rájöttem, hogy úgy nem nagyon fog működni a tárolás, ha nincsenek polcok a kamrában. Már pedig ez eszembe se jutott a költözés előtt. Jó példája annak, hogy mi minden fölött tudok elsiklani.

Mivel tapasztalataim alapján anyukám mindenre tud valami hasznos tippet, megkérdeztem tőle, hogy mit gondol, mit tegyek polc ügyben. Ő egyből a rackinglog.hu oldalt ajánlotta, ahol olyan polcokat árulnak, ami az én helyzetemben tökéletesen megfelelne. Üzenetben el is küldte a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ linket, amire csak rá kellett kattintanom, és oda is vezetett a weboldalra. Ahogy olvasgattam, nekem is megtetszett az, amit ez a vállalat kínál.

Ugyanis megtudtam, hogy ezek a salgó polcrendszerek azért nagyon előnyösek, mert csavarmentes kivitelezésűek, ebből kifolyólag kedvezőbb áron lehet őket megvásárolni, mint a hagyományos csavaros társaikat. Emellett a teherbírásuk is nagyobb, mint ez utóbbi polcoknak, és esztétikusak is, mert festett változatban elérhetőek. Ez elég jól hangzott, mert a kamrámban alapvetően a fehér és földszínek uralkodnak, ezért jó lett volna, ha színben passzol a salgó polc is. Előnyük még, hogy egyszerűen, gyorsan összeszerelhetőek, és nagy a teherbírásuk, 130 kg- tól egészen 450 kg-ig lehet rajtuk dolgokat tárolni.

A másik dolog, ami elnyerte a tetszésem az az volt, amikor olvastam, hogy a vállalat munkatársai kijönnek akár helyszínre is és végeznek felmérést, tervezést is, hogy minél jobb legyen a végeredmény, valamint egyedi árajánlatokat is készítenek az ügyfél számára. Azt is megtudtam, hogy az általuk forgalmazott polcokat igény szerint testre szabják, illetve telepítik is.

Mivel egy elég komplex szolgáltatásról van szó, ahol nekem nem kell túl sok mindent csinálnom, úgy döntöttem, hogy igénybe veszem. Így legalább minimalizáltam a hibalehetőségek esélyét, hiszen laikusként elég sok mindent el tudtam volna rontani, ezt pedig nem szerettem volna. Végül egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a szolgáltatást választottam, mindent nagyon jól megoldottak a vállalat munkatársai, és végre volt hol tárolnom azokat a dolgokat, amiket vagy ritkán használok vagy nem férnek el a konyhában.