Az unokatestvérem és a felesége családi vállalkozásba kezdtek. Még mielőtt összeházasodtak volna, minden vágyuk az volt, hogy egyszer saját üzletet nyitnak. A kisvárosban, ahol élnek, nincsen igazán hangulatos cukrászda, ami ki tudná szolgálni a lakosságot, így konkurencia nélkül, ha okosan gazdálkodnak, mindenképpen jövedelmező vállalkozást tudnak majd létrehozni. Nyilván az ügyintézés, és a mindenféle engedélyek beszerzése rengeteg idejüket felőrli, ezért a gyerekvállalás ötletét még egy darabig pihentetik. Bár a szülők sürgetik őket, szerintem abszolút helyesen csinálják. Ha egy jól sikerült, profitot termelő vállalkozást beindítottak, az a jövőbeli gyerekeknek is biztos hátteret nyújtanak majd.

Amikor legutóbb meglátogattam őket, az unokatestvérem felesége megemlítette, hogy a húga hamarosan megházasodik, és hogy a barátnői egy nagyon szuper lánybúcsú szerveznek neki, ami néhány hét múlva lesz esedékes. Egy balatoni hajókirándulással összekötött lánybúcsú programról van szó, amire a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon bukkantak rá.

A lányok több csomag közül is választhattak, amelyek mindegyike tartalmaz balatoni vitorlás kirándulást, a hajóút alatt korlátlan italfogyasztást, majd az este folyamán igény szerint vacsorát, és siófoki kedvezményes bulizást is. Választható, hogy az éjszakát a hajón tölti-e a társaság, vagy pedig saját szálláson. Másnap pedig még együtt reggelizhetnek egy balatoni panorámás étteremben, és mindezt wellnessezéssel koronázhatják meg egy luxusszállodában.

A szervezők rossz idő esetére is biztosítanak egyéb alternatívát, úgyhogy még esőben sem jár rosszul senki. Az időponttól és létszámtól függő árajánlatkérést is rendkívül egyszerűen, a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ weboldalon tudták elintézni. Engem is meggyőztek ezek a programok, a jövőre való tekintettel biztosan észben fogom tartani ezt a lehetőséget.