A cégalapítás rendkívül stresszes dolog. Aki azt mondja, hogy ez nem így van, az hazudik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy legyen egy olyan eszköz a kezünkben, amivel ezt a feszültséget le tudjuk vezetni. Ez lehet sport, lehet hobbi, de épp úgy lehet akár egy helyiség, ahol megnyugtató időt töltenünk.

Számomra ilyen a fürdőszobám. A hatalmas káddal és tágas ablakával mindig végtelenül barátságosnak érzem és megnyugtat az ott töltött, magamra fordított idő. Persze nem árt néha kicsit fejleszteni. Nekem például most fürdőszoba felső szekrény kellene, mert a mostani már nem igazán tudja elnyelni a rengeteg parfümömet és holmimat. Lehetne persze mindenféle kombinált megoldást választani, alsó szekrényt a mosdó alá, vagy egyszerűen egy álló szekrényt, vagy egy szekrényt szennyestartóval. Mindegyikre volna lehetőségem, de én mégis a felső szekrényt preferálom. Ezt szokta meg a szemem.

Ebből létezik tolóajtós kivitel és zsanérral nyíló fajta is, azt hiszen ez utóbbi jöhet inkább szóba. Szeretném, hogy minél nagyobb része tükör legyen, hogy a teret tágítsa, meg persze én is lássam magam a készülődés közben. Színek tekintetében megvannak mindig az aktuális trendek, de szerintem legalább ilyen fontos, hogy a ház többi részéhez is passzoljon, ezért ilyen elvek mentén fogok választani.

Amint lesz egy kis időm felkerekedek és végignézem élőben a bútorboltok kínálatát és amelyik fürdőszoba felső szekrény megtetszik, már hozom is haza.