A címet olvasva sokan kérdezhetnétek, hogy mégis hogyan lehet spórolni valamivel, ha költesz rá? Hát ez pofonegyszerű! Úgy, ha jóval kevesebbért jutsz hozzá, mint amennyiért a legtöbb helyen árulják, ráadásként ha többet is veszel belőle, még jobban megéri az üzlet, amit csinálsz. Bármiről lehetne szó, de jelen esetben nekem az autó gumiabroncsaival volt a legutóbbi pozitív tapasztalatom.

Teljes gumi szettre volt szükségem, sajnos nem vettem észre, hogy mennyire megkoptak a futófelületek és gyorsan kellett a csere. A gumidiszkont.hu oldalt választottam ki a sok lehetőség közül, egyrészt az ismerősök ajánlásai alapján, másrészt pedig mert rendkívül kedvező ajánlataik voltak és még az egynapos kiszállítást is vállalták. Minden meg is érkezett időben, pontosan ahogy szerettem volna és nagyjából 30% kedvezménnyel sikerült hozzájutnom a kiválasztott termékhez. Ez egy ekkora (százezer feletti) tétel esetében már jelentős összeg, éppen ezért nem is kérdés, hogy máskor is innen fogok rendelni, ha a szükség úgy hozza. Így hát már az is egyértelmű, hogyan is lehet spórolni azzal, hogy költesz.

Ráadásul nem csak az éppen nem szezonális termékeiket akciózzák hanem mindent, megismétlem: MINDENT! Csak sasolni kell az oldalt gyakran és az ember nagyon könnyen kifoghat valami nagyobb durranást. Téli gumi akció árak, képek, minden van a honlapon, ugyanez a nyári gumik esetében is, akciókkal és miegymással.

Természetesen a megfelelő méret, márka és minőség mellett még annak alapján is válogathatunk, hogy az adott abroncs milyen hangos (a dB érték fel van tüntetve – bár ez a burkolattól is erősen függ), hogy a fékezéshez mennyire jó, mennyire fog jól az autó (ez meg ugye a féktől és a burkolattól is függ), na meg például hogy mennyit fogyaszt az autó az adott kerékkel. Nyilván ezeken kívül is még számtalan szempont van, kezdve természetesen a mérettől, terhelhetőségtől, maximális sebességtől, kerékpánt mérettől és szerkezettől függően, de ezeket külön érdekesnek találtam, ezért kiemeltem, ahogy a gumidiszikont.hu is az oldalán.

Hogyha tehát új szettet szeretnétek, akkor nagyon nincs min gondolkozni. Keressétek fel ezt a webáruházat és ha időben rendeltek, másnap már nálatok is lehet a kívánt termék. Arról nem is beszélve, hogy a bolti áraknál jóval kedvezőbb áron adják a gumikat. Ha nem hiszitek, győződjetek meg róla magatok!