Manapság már nem is iroda az iroda egy profi italhűtő nélkül. Nem csupán a szállodák és panziók kiváltsága az, hogy különböző fancy dolgokkal halmozzák el a vendégeket. Ezeket mi is megtehetjük egy üzleti tárgyalás alkalmával, ahol például italhűtőben hűtött italokkal kínálhatjuk meg az ügyfeleket. Nincs is annál elegánsabb, mint egy üveg ajtajú bútorból kínálni a hűsítőt. Mi is beszereztünk egyet a tárgyalótermünkbe, szerencsére az Rdealer oldalon még ezt is lehet találni. Neked is minden vágyad egy italhűtő az irodában? Látogass el a webshopjukra még ma!

Először is kezdjük ott, hogy miért jelent kiváló választást ez az oldal akárki számára. Igaz, hogy a webshop elsődleges célközönségét a vendéglátó egységek jelentik, ez azonban ne szegje kedvét senkinek, hiszen a minőséget nem ebben mérik. Mindenki vásárolhat itt, aki igazi 5 csillagos élményt szeretne megteremteni otthonában vagy irodájában, a munkahelyén. Mi sem vendéglátósok vagyunk, sőt, építészettel foglalkozó cég vagyunk, mégis itt szereztük be több berendezésünket is. Többek között az italhűtőt is.

Nézzünk is szét a webshopon, hogy milyen termékeket találhatunk itt, ebben a kategóriában. Az oldal keresőjébe beírva az italhűtő szót 8 terméket kapunk. Mi elsősorban a tolóajtós bárhűtőkben voltunk érdekeltek, melyekből 2 fajta volt kapható az Rdealernél. Nem szeretnénk hadsereget ellátni, így a 3 ajtós helyett tökéletesen megfelelt nekünk a 2 ajtós is. Teljesen új, minőségi darab és két év garanciát is kapunk rá. Rendelésre pikk-pakk megérkezik 2-3 hét alatt, tehát efelől sem kell aggónunk. Ár tekintetében szuper ajánlatnak gondolom és a megjelenése is nagyon elegáns a terméknek. Eldöntöttük, hogy ez lesz az, ami majd jön hozzánk ide.

Fel is vettük a kapcsolatot a céggel telefonon és leadtuk a rendelést. Erre azért volt szükség, mert nem lehet online leadni ezeket a rendeléseket, mivel ilyen nagy tételek esetén a személyes beszélgetést és egyeztetést preferálja szerintem mindenki. Ők is megnyugodnak, hogy minden úgy fog történni, ahogy kell és mi is fel tudjuk tenni az esetleges kérdéseinket a céghez. Nekem is nagyon tetszett ez a rendszer és az eladó kolléga minden kételyemet eloszlatta és már alig bírtuk kivári, hogy megérkezzen a termék. Előkészítettük neki a helyet is és nem volt más hátra, mint a várakozás.

Mivel nincs vészes távolságban az irodától a tapolcai telephely, így úgy döntöttünk, hogy személyesen megyünk le érte. Így a terméket is meg tudjuk tekinteni és az adminisztrációval se lesz gond. Két héttel később csörrent meg délután a telefon, hogy jöhetünk a termékért, megérkezett. Végre lesz italhűtő az irodában! Nagy lelkesedésünkben már másnap leugrottunk érte. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, elbeszélgettünk az eladóval és segítettek is behelyezni a terméket a járművünkbe. Tökéletesen meg voltunk mindennel és mindenkivel elégedve, a termék is hibátlan állapotú volt.

Összességében én is és a cég is meg volt elégedve az Rdealerrel. Nem tudnék egy negatívumot sem felhozni ellenük, csak jó dolgokat. A termék tökéletesen működik, a rendelés leadása gyors volt és gördülékeny és határidőn belül érkezett meg a termék is. Minden a tervek szerint történt és mindenki örül irodánk díszének. Jobban nem is alakulhattak volna a dolgok, azóta is minden partnerünknek ajánljuk ezt a kiváló oldalt. Ha Te is pont egy ilyesmi újításon gondolkodsz az irodádban, ajánlom figyelmedbe az rdealer.hu webhopot, amin garantáltan megtalálsz majd mindent, amire csak szükséged lehet!