Az üzleti élet sosem állt közel hozzám. Mindig is azt éreztem, hogy túlságosan rideg és számító az a környezet, amiben az üzletemberek élnek. Nem mondom azt, hogy nem lenne jó egy csettintés hatására szinte mindent megkapni, amire vágyok, de úgy érzem, hogy az anyagi javakon túl is bőven van élet. A pénzemmel ezért mindig óvatosan bánok, mivel szerintem bőven boldog lehet az ember anélkül is, hogy sokat keresne, vagy költene.

Pont ezért jött kapóra egy pályázat, amit a Klímaglobál oldalán olvastam. Szerettem volna korszerűsíteni a fűtési, illetve áramellátó rendszeremet. Mikor megláttam a „Hőszivattyú és klíma pályázat: 50%-os otthonfelújítási támogatás”, tudtam, hogy ez kell nekem. Bár nem tudtam mit várjak, rákattintottam erre a „Hőszivattyú és klíma pályázat: 50%-os otthonfelújítási támogatás” feliratra és a Klímaglobál oldalára kerültem.

Rögtön meglepett, hogy milyen könnyedén át tudtam látni a dolgokat az oldalon. Nem ezt szoktam meg. Különösen olyan nehéz témáknál, minthogy miként tudunk pályázni valami kedvezményre. A Klímaglobálon található szövegek azonban olvasmányosak voltak és hamar megtudhattam mindent, amit csak tudni lehet a „Hőszivattyú és klíma pályázat: 50%-os otthonfelújítási támogatás” témában.

Persze az már fél siker, ha megnyerünk egy ilyen pályázatot, valakinek azonban be is kell szerelni ezeket a készülékeket. Ebben pedig nagy segítségünkre lehet a Klímaglobál oldala, akikkel bármit el tudunk intézni, profin, gyorsan és számlaképesen.