Mikor pár évvel ezelőtt elkezdtem az internetes üzletet, azt hittem, hogy minden sokkal egyszerűbb lesz. Alapból továbbra is azt gondolom, hogy sokkal jobban megéri ezen a platformon üzletelni, mint fizikai formában. Rengeteg költséget lehet megspórolni azzal, hogy a virtuális térben létezünk. Számtalan cég van, amiket ez a felület emelt ki a csődből. Az internetnek azonban megvannak a saját nehézségei.

Például az, hogy a keresőben hányadik helyen szerepelünk. Szerencsére azonban a Keresőben Első erre is megoldást tud biztosítani nekünk a linképítés segítségével. Korábban nem is hallottam erről a módszerről, viszont kiderült, hogy ez lehetett a fő indoka annak, hogy az oldalam nem volt annyira látogatott.

A Keresőben Első oldalán egyszerűen és érthetően elmagyarázzák számunkra azt, hogy mit is jelent a linképítés. Ez egy olyan módszer, amely segítségével a Google algoritmusának meg tudjuk mutatni, hogy az oldalunk releváns az adott témában. Így pedig el tudjuk érni azt, hogy mikor egy adott vásárló beír valamilyen kulcsszót, akkor a mi cégünket fogja kiadni a Keresőben Első helyen.

Ez szerintem mindenkinek az érdeke és linképítés nélkül már nem is nagyon lehet meglenni az interneten. Felkerestem ezért a Keresőben Első csapatát és nagyon pozitív élményben volt részem. A kommunikáció gördülékeny volt és a tarifáik sem voltak olyan vészesek ahhoz képest, hogy mennyi plusz látogatót hozott a linképítés módszere az oldalamra.