Hiába, az irodában folyamatosan a képernyő előtt ülök, és nagyon ritkán adódik olyan alkalom, hogy kimozduljak onnan. Ez persze több szempontból is negatívan hat az egészségemre. Mikor már a nyakfájdalmam szinte mindennapossá vált, és már aludni se nagyon tudtam tőle, tudtam, hogy itt az idő, hogy tegyek ez ellen valamit. Persze nem arra gondoltam, hogy puff felmondok, és keresek valami más típusú munkát. Az egyik barátnőm már régóta mondogatta, neki milyen jót tett a thai masszázs, úgyhogy gondoltam körülnézek ebbe az irányba.

A lakásunk közelében találtam is egy nagyon barátságos thai masszázsszalont. Plusz úgy tűnt, hogy pont jó időszakot fogtam ki, mivel 20%-os kedvezménnyel lehetett náluk időpontot foglalni. Nagyon jó volt látni, hogy milyen sokfajta masszázst tudnak itt nyújtani az embernek. Mivel nekem elsősorban a nyakammal voltak problémáim, így egyértelmű volt, hogy a nyak masszázs lesz az, amit kipróbálok. Azon az alapon választottam, hogy ha tényleg olyan jó, ahogy mondják, később mást is kipróbálok majd.

Az egy órás nyak masszázst választottam, és kicsit félve mentem be. A leírásban igazából semmi ijesztő nem volt. Sőt, nagyon jól hangzott, hogy nem csak a nyakamat, hanem a vállamat és a hátamat is megmozgatják, masszírozzák. Nem, a probléma az volt, hogy előre rákerestem, milyen is ez, és elég szélsőséges válaszokat kaptam: vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz. Aztán fogtam magam, és úgy döntöttem, majd meglátom.

És milyen jól tettem, hogy nem hátráltam ki. Ugyan azt nem mondhatom, hogy minden pontján kellemes és lazító volt a masszázs, de azt igen, hogy rendkívül eredményes volt. Sőt, biztos vagyok benne, hogy ezt az egy órás nyak masszázst havonta beiktatom majd a napirendembe, mert annyira jó volt. Drágának se drága, és mindenképp megéri az árát. Ha valaki esetleg tud olyanról, aki szereti a thai masszázst, egy ilyet itt lehet ajándékba is adni neki, szóval én el is küldtem az ismerőseimnek, hogy: na, nekem minden következő neves alkalomra ilyet, ha másra nem tudtok gondolni.

Kipróbálni mindenképp megéri, és ha valakinek nem épp a nyakával van probléma, akkor válogathat bőven a többi masszázs fajta között: hát, láb, fej vagy egész testes masszázst is tudnak biztosítani 30, 60 vagy 90 percben. Az árak igazából attól függnek, mekkora felületet (egész testet vagy csak egy részét) és mennyi ideig masszírozzák. Pesten, a belváros közepében van két szalonnal is rendelkeznek, egymáshoz viszonylag közel.

Még egyszer, én csak ajánlani tudom, nagyon kedvesek, tisztelettudóak és jól csinálják a munkájukat, itt a karmathaimasszazs.hu-nál.