A munkahelyemen egy rendkívül jó csapat került össze. Az évek alatt sikerült összekovácsolódnunk, jó barátok lettünk. Ennek köszönhetően úgy megyek be a munkahelyemre, mintha a második otthonom lenne, nagyon jól érzem magam bent. A kollégákkal mindent meg tudok beszélni, bármiben számíthatok rájuk.

Hamarosan ötéves lesz a vállalat, amire mindannyian nagyon készülünk, ugyanis egy bulit szervezünk az alkalomra. Én kitaláltam, hogy valami ajándékot is viszek a kollégáknak. Néhány napot töprengtem rajta, hogy mi lenne az ideális választás, majd eszembe jutott, hogy a LOLmarkt.hu  internetes oldalról kellene beszereznem egyedi pólókat, amelyeken természetesen a cég logója szerepelne. Az effajta egyenpólók nekem mindig is nagyon tetszettek, meglátásom szerint egységet biztosítanak egy cég alkalmazottainak, azt mutatják, hogy a munkatársak összetartoznak, így képesek a hatékony csapatmunkára.

LOLmarkt.hu - Egyedi póló

Nem akartam nagy költségekbe verni magam, így először utánanéztem a neten, a LOLmarkt.hu weboldalán, hogy megközelítőleg mennyibe kerül az egyedi póló elkészíttetése. Kiderült, hogy ha nagyobb mennyiségű (20 db felett) pólót szeretnék transzfer- vagy szitanyomással készítik el őket, esetleg digitálisan nyomtatják. Ebben az esetben előre meg kell rendelni a pólókat. A végső ár pedig a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától is függhet, emiatt érdemes először árajánlatot kérni, e-mailben vagy egy telefonhívással.

Még össze kell számolnom, hogy pontosan hány pólót kell vásárolnom, illetve el kell döntenem, hogy milyen színben szeretném az ajándékot, tehát árajánlatot sajnos még nem tudok kérni. Megpróbálok ezen minél hamarabb túlesni, hogy kiderüljön, valóban megfelelő ajándék lesz-e ez a kollégáknak, mert ha nem, ki kell találnom valami mást.