Amikor a vállalkozásom beindult, egyre inkább azt éreztem a körülöttem lévő emberek reakcióiból, viselkedéséből, hogy elvárják tőlem azt, hogy a vállalkozásom sikere látszódjon az öltözködésemen, a stílusomon és úgy általánosan a megjelenésemen.

Ezt eleinte nem tudtam hová tenni, de amikor már a vállalkozás keretein belül nem volt elegendő az, hogy otthon a számítógép mögül dolgozgatok, hanem személyes találkozókra is kellett mennem, akkor rájöttem arra, hogy valóban fontos az, hogy hogyan jelenek meg én, mint egy sikeres vállalkozó. A többi sikeres vállalkozó és cégvezető mellett nagyon egyszerűnek tűntem, és bár nem láttam rajtuk azt, hogy ez nekik problémát jelentene, hiszen a szaktudásomra van szükségük, de ettől függetlenül saját magam miatt éreztem, hogy ezen egyszerűen muszáj változtatnom. Nem mondom, hogy megdöbbentő változások fordultak meg a fejemben, de minimálisan elindultam az úton.

Így rá is vetettem magamat az internetre és elkezdtem utánanézni annak, hogy hogyan öltözködik egy sikeres nő, milyen típusú, és milyen fazonú ruhákat visel. Természetesen az én alkatomhoz mérten keresgéltem, a ruhák mellett arra is nagy figyelmet fordítottam, hogy milyen kiegészítőket viselnek a sikeresnek mondott nők. Érdekes cikkeket olvastam a témában, és rájöttem arra, hogy eleinte túlgondoltam ezt a témát. Valamiért azt feltételeztem, hogy sokkal feltűnőbb lennék, de úgy láttam, hogy nagyon szuper, de visszafogott, elegáns megjelenést lehet összehozni, ami jól illik hozzám.

Én korábban soha nem használtam kiegészítőket. Tipikusan az az ember vagyok, akin nem fogsz látni karkötőt, nyakláncot, gyűrűt, de még egy órát sem, pedig azt alapvetően praktikusnak is gondolom. Táskából pedig egyszerűen egy szimpla iskolatáskának tetsző hátizsákot szoktam felkapni, amibe beledobálom a fontos iratokat és a laptopomat, de ahogy mondtam, be kellett látnom, hogy ez a típusú megjelenés nem illik minden tárgyaláshoz, ezért fontos volt az, hogy megtanuljak én is másképp öltözködni, és másképp gondolkodni az öltözködésről, illetve a kiegészítőkről.

Ennek a kutatásnak az eredményeként sikerült rátalálnom egy olyan webáruházra, ahol különböző jól ismert márkák válltáskáit lehet megtalálni. Ennek a webáruháznak Anna táska a neve. A válltáska a kategóriában pedig rengeteg válltáska közül lehet választani. Alapvetően tényleg mindenféle típusú és fazonú, valamint színű táska megtalálható a webshopban, de ha te is igazán üzleties megjelenésre vágysz, akkor használd a bal oldalon lévő szűrőt, aminek segítségével szín szerint is kilistázhatók az oldalon lévő táskák. Ezek közül, ha az üzleties megjelenés a cél, akkor szerintem a legjobb választás a fekete, bézs, barna színű táskák, de természetesen mindenkinek olyan színt kell választani, ami a legjobban illik a személyiségéhez.

Az sem mindegy, hogy milyen méretű táskáról van szó, de szerencsére ezt nem határozza meg semmilyen konkrét szabály, így aszerint lehet kiválasztani a táska méretét, hogy mennyi mindent szeretnénk belepakolni. Az oldalon S és XXXL méretű táskák közül lehet választani. Minden táskánál szerepelnek különböző adatok, mint a táska márkája, a táska típusa, a táska színe, a táska mérete, valamint azt is meg lehet tudni, hogy milyen anyagból készült, és persze a webshopban lévő sok-sok kép segítségével a táska minden oldalát kívül-belül meg lehet nézni. Ez szerintem nagyon fontos egy webshop esetében, hiszen ha nem látom, hogy pontosan milyen zsebekkel rendelkezik egy táska, akkor nem tudom kitalálni azt, hogy megfelelne-e az igényeimnek. Szerencsére az Anna Táska weboldalon sok kép megtalálható a táskákról, így a képek alapján könnyű kiválasztani a megfelelő válltáskát.

Amikor az egyik bézs színű Tamaris női válltáskát néztem, megláttam az oldalon, hogy kedvezményhez lehet jutni, ha regisztrálok az oldalon, még az is ki volt emelve az adott táska adatlapján, hogy pontosan azután a táska után mennyi pont íródik jóvá a regisztrált fiókban, miután megvettem azt a táskát. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a pontgyűjtés, így gyorsan meg is néztem a hűségprogram oldalt, ahol kiderült az, hogy a hűségprogram keretében minden vásárlás után különböző kedvezmények kerülnek jóváírásra, amit egyébként meg is lehet tekinteni a bejelentkezés után az Anna Táska weboldalon létrehozott profilban.

Nagyon szuper, hogy nem muszáj rögtön elhasználni a pontot, hanem lehet hosszabb ideig is gyűjteni. Pontosabban 180 napon belül kell levásárolni a hűségprogram keretein belül gyűjtött pontokat, így ha ezen időszakon belül több vásárlás is történik, akkor ezeknek a vásárlásoknak az összegyűjtött pontjait lehetőség van egyszerre jóváírni egy rendelésnél. Az is szerepelt az oldalon, hogy pontosan hogyan számolja el a rendszer a pontokat. Kiderült, hogy minden teljes árú termékre egységesen 5 százalékot számolnak el a bruttó árból, míg akciós termék esetén ez 3 százalék, vagyis a bruttó ár 3 százalékát számolja el a hűségprogram keretein belül a pontgyűjtő számlára az oldal.

Nagyon megtetszett ez a lehetőség, így megkerestem a regisztráció linket, amit az oldal alján találtam meg. Itt egyszerűen az e-mail címem, a jelszavam és a számlázási adatok kitöltésével végre tudtam hajtani a regisztrációt.

A regisztráció után már következett is a vásárlás, bár most jelenleg nem volt jóváírható pontom, de a mostani vásárlásom után járó pontokat a következő vásárlás alkalmával el tudom majd használni, így szerintem megérte azt a fél percet rászánni a regisztrációra.

A megrendelés leadása előtt megnéztem a szállítási lehetőségeket is. Nagyon fontos volt számomra, hogy ne futárszolgálat hozza ki a megrendelést, mivel most a következő két hétben nem fogok otthon tartózkodni nappal, így nem tudnám átvenni a csomagot, de szerencsére lehetőség van az oldalon arra is, hogy a megrendelést Pick Pack Ponton vegyem át, ami elég kényelmes megoldás nekem, mert így a nyitvatartási időben bármikor át tudom venni a csomagot, és nem kell izgulnom azon, hogy lemaradok a futárról. Persze futárszolgálatos szállítási mód vásárlására is lehetőség van az oldalon. Ebben az esetben az oldalon keresztül is lehet fizetni, de a futároknál is lehet akár bankkártyával is fizetni.

Amikor a fizetési módok után olvastam az oldalon, akkor láttam, hogy lehetőség van utánvételes vásárlásra, illetve előre is el lehet utalni a pénzt, valamint Barionon keresztül lehet lebonyolítani a bankkártyás fizetést. A Barion egy biztonságos online fizetést nyújtó szolgáltatás. Már több helyen is láttam, és tudom, hogy nagyon jól működik ez a rendszer, nagyon szuper, hogy az Anna Táska is egy ilyen biztonságos online fizetési módot választott.

Bár most elsősorban a válltáskákról beszéltem, de az oldalon nem csak válltáskák találhatók. Ha kézitáskára, vagy hátitáskára, vagy borítéktáskára, esetleg valamilyen neszesszerre, színházi táskára van szükség, akkor az is megtalálható az oldalon.

Azt gondolom, hogy az üzleti táskában is szükség van egy neszesszerre, hogy ne csak bele legyen dobva a táskába a sminkkészlet, vagy egyéb fontos apróságok. Ezen ötletet megragadva meg is néztem gyorsan az oldalon én is a neszesszer kínálatot, amiből szintén nem szenved hiányt az oldal. A női neszesszerek mellett egyébként nagyon praktikus férfi neszesszereket is láttam a Bugatti márkától.

A táskákon kívül pedig férfi pénztárcákat és női pénztárcákat, valamint öveket is lehet vásárolni. A különböző szövetpénztárcákon kívül több bőrpénztárca is található az oldalon. Ezeket én egyszerűen úgy kerestem meg, hogy a keresőbe beírtam, hogy bőr pénztárca, és azonnal ki is dobta a kínálatban lévő összes bőrpénztárcát. Ezzel a kereséssel megjelent a női és a férfiből pénztárca is, úgyhogy ezt még tovább kellett szűkíteni, de ezt már nem kell a keresőben tettem meg, mivel bal oldalon található egy szűrő, amiben egyszerűen ki lehet választani, hogy női vagy férfi pénztárcákat szeretnénk látni a listában. Azt kell mondanom, hogy ez az oldal nagyon praktikus, és több olyan elegáns válltáskával és pénztárcával is rendelkezik, amire egy sikeres nőnek szüksége van.